۹ پاسخ

عزیزم هیچی جای شیر مادرونمیگیره چون دخترهم هست انشالله درآینده قراره مادربشه همین راههایی که ما رفتیم قراره دخترت بره ،شوهرم میگه واسه قوی بودن بچه اونم دختر فقط شیرمادر

اره بخدا شیرخودتون از صدتا شیرخشک بهتره
الکی عادتش ندین به شیشه و شیرخشک
خداروشکر که شیرتون کافیه براش همون بهش همه چیزو میرسونه و براش خوبه

گلم پولی روکه میخوای بدی به شیرخشک برو مغز وآجیل بخر بخور خودت روتقویت کن

وقتی شیر خودتون خوبه و وزن گیری هم عالیه دیگه نیازی به شیر خشک نداره...از نظر من که نده آخه هیچ شیری مثل شیر مادر نیس...من متاسفانه شیرم کمه

من از خدام بود شسر داشتم و شیرخشک ندم ... خواهربااین وضعیت اقتصادی پولت زیادی کرده بخای خرج اضاف کنی؟☹☹

نده وقتی شیر داری چ اصراریه اونو بدی
اولویت شیر خودتونه

سلام عزیزم شیرت که خوبه دخترت هم که وزنش خوبه دیگه کمکی نیاز نداره چرا بدی؟ نمیخواد دیگه

وقتی وزنش عالبه چرا شیر خشک بدی ؟ تو شیر خشک هیچ ماده ی مفیدی نیست که در شیر شما نباشه

سلام ممکنه عادت کنه به شیرخشک دیگ سینتو نگیره اگ خودت لاغری خب مولتی ویتامین خارجی بخور و سویق چاقی بخور چاق بشی یا میتونی رژیم افزایش وزن بگیری از لیمومی