۷ پاسخ

فقط دل سوزی نکن نده تاسینه خودتوبگیره ومیوه ومغزیجات زیادبخور تاشیرت خوب شه وشیرخشک ندی دیگه

بهتره گرسنگی بکشه هرچقد ک شده نگران گریه هاش نباش
شما شیر باید بدی
منم مشکل شمارو دارم
ولی تمام سعی من اینه شیر خودمو بخوره

سلام عزیزم منم شیرم کم بود وشیرخشک دادم همین اتفاق افتاد برام اما هرچی گریه کرددیگه شیرخشک ندادم،ناچار گرسنه گذاشتمش تاسینه خودم وگرفت

سلام نوک سینتون را آب قند بزن بزار دهنش دختر دای من هم این مشکل دار این کار را کرد بعد دخترش سینشو گرفت انشاالله که از شما هم دوباره بگیره

سلام بجای اینکار شیرخودتو تقویت میکردی عزیزم مغریجات میخوردی.عرق رازیانه میخوردی....حداقل از همون اول با سرنگ بهش میدادی. بچه های الان همه راحت طلب شدن😣

عادت کرده به شیشه...منم مشکل شمارو داشتم الان دیگه بچه هام شیرخودمو نمیخورن و شیرخشکی شدن.

سلام منم عین تو بودم و مجبور شدم شیر خشک بدم سیر نمیشد آخرش سینمو ول کرد و شیرم خشک شد