۱۳ پاسخ

سلام.بچه من دوماهشه.شیر خودمو بهش میدم فقط هر شب یک بار قبل از خوابش بهش شیر خشک میدم(اپتامیل)خیلی راضی هستم.

فقط ببلاك Ar سريع هم بادگلو ميزنه بعدش اصلانم بالا نمياره مخصوص رفلاكسيا هستش

من هر دو یا سه ساعت يه بار بیست دقیقه شیر خودمو ميدم بعدش هم یک یا دو پیمانه شیر خشک ميدم

سلام خانومی .اگه شیر خشک میخوای به عنوان کمکی بدی مشکلی نیست فقط لطفا اگه تو خواب میخوره با شیشه بده.اگه تو بیداری بدی با سرنگ.چون بچه اگه سر شیشه بگیره هوایی میشه و مثل دختر من سینه نمیگیره😣

سلام من بچم ۳ ماهشه هم شیر خشک میخوره هم شیر خودمو خداروشکر فعلا هر جفتشو میخوره

شیرخشک بیومیل آنتی رفلاکس خیلی خوبه چون شیرین نیس و بچه سینه رو ترک نمیکنه و اینکه مث ببلاک که بعد چند دقیقه مثل فرنی میشه نیس
چربی بیومیل فکر میکنم بهتره چون بچم بعد شیر بدون چربی ترش میکرد و. سرفه اما الان نمیکنه

منم پسرم امروز۳ماهش کامل شده ازروزاول روزی دووعده شیرخشک دادم چون شاغلم..ماشالله شیرخودم وخشک رو میخوره خابشم خیلی خوبه...تا دوماهگی کلی میورد بالا
روزی ده بارتا۱۵بارالان روزی ۳بار

شیرخشک ببلاک عالیه...ن ول نمیکنه مال منکه ول نکرد😀

من هم شیر خودمو میدادم هم روزی یک وعده شیر خشک. پسرم میخورد ولی هم رفلاکس داشت هم صورتش حساسیت کرد محبور شدم قطع کنم

نه عزیزم ول نمیکنه.من ظهروشب هرسری ۶۰سی سی شیرخشک میدم.
فقط ببلاک کامفورت بگیر مخصوص رفلاکس وکولیکه.خیلی بیمزس اگه نخوردبایکم نبات شیرین کن بهش بده

من به بچم فقط نان یک میسازه. اپتامیل دادم دل درد شد. بعدش ببلاک بدون لاکتولوز دادم یبوست گرفت

سلام عزیژم من هم پسرم و هم الان دخترم از وقتی به دنیا اومدن شیر خودمو کامل میدم وقعه خواب یا در روز که کار دارم شیرخشک میدم بیشتر شیر خودم تا ۳ماه

سلام بیو میل ای ار میدم روزی دو وعده قبل از خواب روز و شب بقیه وقتها شیر خودمو میدم