۴ پاسخ

من پوشک نواری پرمیس گرفتم با شورت گره ای میبندم . خیلیم خوبه جذبش

مشما کن عزيزم، مشما بچه بگیر با پارچه کهنه بجه تازه اون از همه ضررش کمتر برای بدن بچه حساسیت هم نداره، پوشک ميگن خوب نیست

مگه پوشک چی میگیرین؟ آخه پوشک کامل خوبیش اینه روزی نهایت سه چهارتا مصرف میشه. ولی چیزای دیگه هر بار ادرار کنه باید عوض کنی همون همون میشه. نمیشه؟
من کوکومی میگرفتم قبلا بارلی پرمیس یکی دوبار گرفتم. ایندفه بیبی کینگ گرفتم هیچوقت بیشتر از ۶۵ نگرفتم. پوشک گرون نمیخرم

شورت دکمه دار از داروخانه بگیر توش پارچه بزار خیلی خوبه سایز بندی هم داره مثل مای بیبی هس