۹ پاسخ

سلام گلم.نگران نباش.شاید مثل من بریچ باشه.یعنی با پا باشه.اونوقت این تکون خوردنا ضربات پاهای کوچولوشه.نگران نباش.لذت ببر و کیف کن🥰🥰🥰

منم مثل شماس حرکتاش

عزیزم تو هفته ی شما بچه هنوز پایینه بالا نیومده کم کم بیاد بالا تکوناشو بالا حس میکنی

منم همینطورم

دقیقامنم عین شمام .جفتمم قدامی پایین نیس.ربطی به جفت پایین نداره نی نی هنوز کوچبکه جاش همونجاس

ن عزیزم من جفتمم پایین نیس ولی بعضی وقت واژنم پف میکنه یاحس میکنم توواژنم میزنه،

منم که هفته 21 بالای واژنمه فک کنم طبیعی باشه هنوز بچه نیومده بالا
البته دختر من بریچه

کی گفت جفتت پایینه منم همین طورم

نه عزیزم چه ضرری بچه داره شیطنتاشو میکنه تا علایم بدی ندیدی فکر و خیال نکن