۵ پاسخ

من تو گوگل زدم نوشت شیر خشک رو باهم قاطی نکنین.ولی دکتر دخترم گفت میشه قاطی کرد.من بیومیل ای ار با ببلاک کامفورت قاطی میکنم.ولی خب شکمش شل شده هر روز کار میکنه.قبلا بیومیل ای ار میدادم شکمش سه روز یبار کار میکرد

پسر من ببلاگ آی ار میخوره وزن گیریش برا من ک خوب بود بهداشتم گفت اضافه وزن داره

منم دقیقا دخترم مث بچه شما بود ببلاک ای ار دوست نداشت شیرای دیگرو هم بالا میاورد تا اینکه رفتم اپتامیل اچ آ گرفتم خیلی بهتره روی رشدشم اثر داشته با ببلاک اصن انگار رشد نمیکرد 😑😑

من اینجور کردم بچم یبوست گرفت

پسر من دوماهس ۷ کیلوعه