۱۰ پاسخ

دکترتون باید بگه دیگه ، من یکی ۲۹ رفتم یکی ۳۵

سلام عزیزم
دکترتون بهتون میگه هروقت نیاز باشه
من ۳۰ هفته و ۳۸ هفته رفتم که البته ۳۸ هفتگی در واقع نیاز نبود چون وزن بچه ۳۰ هفتگی خوب بود.

معمولا همین هفته ها میرن ولی مگه دکترت نگفته کی بری

به نظر من نرو منم نرفتم دکترم هم اجبار نکرد چون خواهرم تو ۳۴ هفته سونو وزن رفته بود ۲۸۰۰ کیلو گفته بود تو۳۸ هفته که به دنیا اومد بچه ۲۶۰۰ کیلو بود اصلا دقیق نمیگن من نرفتم والا هزینه همونو دادم پسته و مویز گرفتم ۵دقیقه الکی اینور اونور میکنن میگن تموم شد فقط غربالگری ها رو رفتم بازم فکراتو بکن این نظر من بود

بله الان دکتر باید برات بنویسه

سلام به نظرم الان برو اگه وزن جنین کم باشه وقت برا جبران باشه.

من هفته ۳۴ رفتم

معمولا هفته ۲۸ سونوی داپلر میگیرن شما اگه داده باشین مشخص شده وزن جنین و اگر مشکلی باشه حتما بهتون تو ۳۲ هفته تکرار میدن

بله قطعا باید همین هفته انجام بدی مهمخ

سلام.۳۴هفته برو