۵ پاسخ

خونه رو‌گرم کن اول بعد ابگرمو باز بزار حموم گرم میشه کف حموم یه پتوی نازک یا یه پارچه حوله ای بنداز خودتم بشین ک مسلط باشی زود بشورش بدش بیرون زیاد نمونه تو حمام چهار زانو بشین و قبلش یه قل هوالله بخون روز ببریش بهتره

برو چند دقیقه تو حموم آب داغ رو باز بزار گرم شه فقط زیادبخار نکنه بعد بشین زمین یه پارچه بنداز رو پات لگن آبشو تنظیم کن با کمک همسرت بشورش

خیلی میترسم چون خیلی گریه می‌کنه برا حمام کردن

عزیز بهتر نیس روز ببری نزدیک ظهر یا ظهر که هوا بهتر باشه؟؟حمومتونم میتونی وسطش پلاستیک بزنی زودتر گرم میشه.من کف حموم یه پتو مسافرتی میندازم که اگه زبونم لال افتاد چیزیش نشه

روز ببر عزیزم ، یه کم آبو باز بذار ولی حموم بخار نکنه ، خودت یه پیراهن بپوش بشین قشنگ‌روی زمین مسلط باشی حتی میتونی دستکش پارچه ای دستت کنی ، بشورش سریع بپیچ حولشو بیاید بیرون