۶ پاسخ

دقیقا منم این مشکل رو امروز دارم، اما حس میکنم درد خاصی نداره‌، شما چی؟؟؟ هی سینه و شیشه رو یه کوچولو میخوره و با زبون میده بیرون، نی نی شماهم؟ اتفاقا منم دارم دنبال علتش میگردم و انقد امروز دپرسم که نگو

سلام یا گوشش عفونت کرده یا مال معدش هست نفخ داره یا عفونت ادراری یا هم دهانش برفک زده،

وقتی نمیتونن شیر بخورن یعنی گوش درد دارن دست بزن به گوشش اگر گریه کرد یعنی درد داره
از داروخانه ویکس مخصوص گوش کودک بگیر دور گوشش و پشت گوش بزن براش با پنبه بهداشتی بزار روش و کلاه سرش کن

من بچم خیلی که بیقراری میکنه کمی اب میدم اروم میشه. بچه هم تشنه میشه دیگه گنا داره

شاید دل درد داره
بش قطره ضد نفخ بده
من قطره دایمتین ب پسرم میدم

ممکنه برای دندون باشه؟