۱۱ پاسخ

دختر منم وزنش همینه و همه چیزایی که الان به شما دارن میگن بده بهش برا افزایش وزن و حتی بیشترشو من میدم بهش تاثیری نداره ازمایش یه سالگیش همه چیش عالی بود دکتر گفت لاغریش ژنتیکه دیگه خودتو اونو اذیت نکن ‌

کمه عزیزم دخترمنم ۸۷۰۰ هست پودر سنجد بهش بده

شاید رفلاکس داره ببر دکتر

سلام مامانی مهرانا هم شرایط وزنش دختر شماس
بد غذا هس
ولی دوبار وحشتناک مریض شده و تقریبا سه کیلو وزن کم کرده
الان دکتر براش آزمایش نوشت ک مشکلی نداشته باشه بنظرم شماهم ببرید دکتر آزمایش بنویسه

شاید رفلکس داره ببرش دکتر

عزیزم وزنش خیلی پایینه بهش غذاهای مقوی بده پودرسنجد با شیر و شیره قاطی کن بده اب قلم تو سوپش بریز پای مرغ بزار بپزه ابشو بده بخوره چهار مغز اسیاب کن با شیر بده بلدرچین بده بهش سویق کودک

من دخترم وزن ش ۹۵۰۰ خیلی کمه تو هم خیلی کمه من میخام گین آپ بدم بهش با راسیپ میدونم یکم بده ولی خوبه دیگه

وزنش خیلی کمه عزیزم. اگر خوب نمیخوابه خوب سیر نشده . خیلی کمه ها وزنش. غذا نمیخوره اصلا؟

سلام والا پسرمنم همینطوره ولی رفلاکس داره وحساسیت بخاطرایناس.

سلام وزنش کمه حتماگرسنه ک شبا نمیخوابه

خیلی کمه وزنش در طول روز اونقدر باهاش بازی کن که خسته بشه شبا هم شامشو کامل بده راحت بخوابه