۴ پاسخ

نه گلم رفلاکس باید خیلی زیاد ب شدت بالا بیاره شاید ب شکمش فشارمیاد بالامیاره یا زیاد خورده پس میده یا اسیدمعدش ترشح شده

عزیزم ببین دیگه چ علائمی داره مثلا آب از دهنش میاد .یا وقتی خوابه انگار چیزیو قورت بده صدا میده .یا سینه اش خس خس میکنه .البته ک بالا اوردنم ب صورت جهشی یکی از نشانه های رفلاکسه .دخترمن این علائمو داره .منم آروغشو میگیرم بیس دقه نگهش میدارم گاهی بالا میاره .اما اگه ب صورت پنیری باشه میگن طبیعیه و زیاد مهم نیس .

ممکنه رفلاکس باشه. دقت کن ببین شیر تو گلوش میاد ک قورت بده بازم

اگه روزی چند بار بالا بیاره میگن رفلاکسه حالت جهشی بالا بیاره مث استفراغ وگرنه یکم ممکن زیاد شیر بخوره بیاره بالا بهش فقط عرق نعنا نده که اگه باشه شدید نشه