۱۰ پاسخ

عزیزم هیچ ربطی به جنسیت نداره خودتو درگیر این مسائل نکن
میگن انگشتای پا سرد باشه بچه پسره شکم گرم باشه بچه پسره حرف uیاv تو چشم راستت باشه بچه پسره موهای پات سریع دربیاد بچه پسره ترشی و شوری دوست داشته باشی بچه پسره و .... من همه اینا رو داشتم در ضمن ویارو حالت تهوع هم نداشتم کلا راحت ترین بارداری و تا الان که ماه پنجم داشتم منتها بچم دختره ، اینارو گفتم که الکی دلخوش نکنی عزیزم فقط سونوگزافی اونم هفته ۱۶ به بعد تمام ، حتی ان تی هم ۵۰ ۵۰ درست درمیاد قطعی نیست

من پاهام سرد و شکمم سرده بچم پسره

من پاهام سرد بود و‌شکمم گرم و بچم پسره

من پاهام خیلی یخه ولی بقیه جاهام گرمه ولی نمیدونم ب جنسیت مربوطه یان

دوستان چرا شکم سرده نکنه بد باشه میشه توضیح بدید مال منم سرده میترسم برا بچه بد نباشه

تا حالا نشنیده بودم نمیدونم

من همه جای بدنم گرمه شکمم یخ بسختی هم گرم میشه.بچم پسره

نمی‌دونم عزیزم منم همش شیکمم سرده شوهرم یکسره میگه حتما بچه سردشه منو میپیچه لای پتو ولی نمی‌دونم به جنسیت ربط داره یا نه مال منکه هنوز مشخص نیست چیه

مال من گاهی سرده
پسره
نمیدونم والا فک کنم به خود آدم‌ربط داره

من همیشه سرده وپسره یعنی شکمم یخه