۶ پاسخ

خیلی زوده عجله نکن شیش ماهش تموم شد و وارد هفت ماه شد میتونی بدی

وارد 6 شد اول هم از فرنی البته من ب دخترم از 5ماهو نیم دادم.
و بچه‌هایی که کم وزنن با دکتر مشورت میکنن از 4 ماهگی شروع میکنن

میتونی از اول شش ماه شروع کنی با فرنی بعد حریره و بعد حریره سوپ ساده هرغذایی و از ی قاشق شروع کن و تا یک هفته ادامه بده

بابا شیرمون دیگه جواب نمیدادحس میکردم کم شده منم تا یه کوچولو حرص میخورم قشنگ‌متوجه میشم شیرم کمه براهمین دیگه شروع کردم دادم بهش

من دوهفته مونده به ۶ ماهگی شروع کردم همون فرنی دیگه بعدش حریره پوره کدوایجور چیزها

اشتباه نكن زود شروع نكن
من زود بهش دادم الان از شيرخوردن افتاده از طرفي يبوست شديد گرفته وزن كم كرده كلاً به غلط كردن افتادم چرا زود غذا شروع كردم