۷ پاسخ

سلام شیر خشک نده همون سینتو بده حتی شیر هم نداشته باشی یه شب بیخوابی بکش ولی شیرت میاد نگران نباش دیدی زیاد اذیتت میکنم یکم قنداب بده ولی اینم درست نیس باز منم شیر نداشتم تاصبح سینم دهنش بود که یهو دیدم طفلی قورت میده فهمیدم که شیرم اومده شماهم سینتو بده بخوره

نان ۱ بگیر خوبه اگه دیر شیر بخوره قندش میفته ،بستری میشه

نان ۱ تو بیمارستان به من معرفی کردن، پزشک متخصص کودکانی که پسرمو تو بیمارستان معاینه کزد گفت این شیرخشک بدم، همون شب اول هم تو بیمارستان به بچه‌ام شیر خشک دادن تا گرسنه نمونه
گفتن هم وزن کم میکنه هم زردیش بالا میره
و خداروشکر هیچ‌کدوم از این دو مورد پیش نبومد
بعد چند روز خودم با کمک غذاهای خونگی و استفاده از شیردوش سینه‌هام به شیر افتادن و الان هر دو استفاده میکنه حتما لازم نیست بچه زیر سینه گرسنه نگه‌داری تا سینه‌هات به شیر بیوفتن

عزیزم شیرخشک بده نزار بچه گشنه بمونه
یه وقت خدا نکرده زردیش میره بالا
شیر خشکی که برپایه شیر گاو نباشه بهتره
چون هنوز کوچولوعه و ممکنه به گوارشش آسیب بزنه
به داروخونه ای بگید راهنماییتون میکنه

عزیزم شیرخشک ببلاک بده ازهمه شیرخشکانفخش کمتره

آپتامیل بده بهش

شیر خشک شب اول زود نیست. شیر خودتو بده تا دوسه روز شیر میاد