۴ پاسخ

عزیزم ی تا ته می بخر خیلی راحت من دما تا ته می با دما بدن یکی من بچه را میذارم رو تاتمی میشورم

توی تشت تو اتاق کنار بخاری حمامش بدین به شوهرتونم بگید آب رو دستتون بریزه. مگه بچه چقدر اب مصرف میکنه.

باخودم از حموم میارمش تو اتاق بخاری هست سریع اول حوله میبندم به دخترم بعد پوشکش میکنم و حوله خودمو میندازم تنم تند تند لباس میپوشونم بهش
چاره ای نیست دیگه

من ک تنها نمیبرم اما اگه بخوای تنها ببری اول حمام و گرم کن لباسهاشو و خوبه رو با خودت ببر داخل بچه رو با لباس ببر داخل همونجا لباس شو در بیار بعد از شستن هم سریع لباس بپوشون و بیار بیرون