۱۶ پاسخ

عزیزم دارو نهااااایت ۵۰ درصد فایده داسته باشه فعلا تا وقتی کولیکش خوب بشه تو باید خودتو با اون هماهنگ کنی که اذیت نشی وگرنه از پا در میای...هر وقت اون خوابه تو بخواب درسته کار خونه هست اما خب شرایط اینه و بدون موندگار نیست به زودی انشالله خوب میشه

سلام عزیزم منم دقیقا همین مشکل و با دخترم داشتم قشنگ خورشید ک طلوع میکرد دیگ میخوابید تا صبح جیغ و گریه ولی هر چی میگذره بهتر میشن و اینک من کلپوره وبا رازیانه میجوشوندم بهش میدادم اروم میشد البته نبات هم بنداز و واسه زور زدنش هم شیاف گلیسیرین نوزادان میزاشتم خیلی خوب بود فقد چرب میکنه هیچ مسکن و دارویی نیس ایشالا بزودی این روزای بیخوابی هم تموم میشه

سلام شکمشو به سمت عقربه های ساعت ماساژ بده هوای توی شکمش خالی میشه راحت میشه

سعی کن چیزای نفاخ و فرآورده های گاوی نخوری خودت،ببین بچت با چی اروم میشه همون کارم شبا انجام بده براش

من قطره ایزی کول میدادم‌خیلی خوب بود ولی خارجیش رو باید گیر بیاری

سلام فقط قطره پدی لاکت رو استفاده کن اون رو بهتر شبها استفاده کنی

خودتون هم بعدازهر وعده غذا عرق نعناء بخورین

تا وقتی که کولیک از بین بره سعی کن وقتی بچت خوابه توام بخوابی چاره ای نداری

قطره کولی بی بی یا ایزی کول پیدا کن با گرمیچر بهش بده من پسرم اینطوری بود دکتر ی قرص سیمو اسلیپ داروخونه ها دارن گیاهی داد من شب ۱/۴قرص تو یکم اب حل میکنم بهش میدم قشنگ میخوابه تا صبح

سلام عزیزم توی روز نذار بخوابه، عرق نعناء چقدر میدین بهش؟؟؟؟

برای دختر من کامی کالم جواب داد
تو ننو هم تابش میدادم خوب بود
دیگه باید صبرکنین تا دوره اش بگذره

دیگ همه راهارو ک امتحان کردی ، کولیک تا ۴ماه یا ۶ماه خوب مبشه نگران نباش، غذاهارو رعایت کن ک خودت میخوری

سلام عزیزم اولا خودت رعایت کن چیزای نفاخ اصلانخور بعدشم من به دخترم کولیکید و پدی لاکت میدم تاثیرداره یه قطره دیگه هست استفاده نکردم ولی اگه خواستی اسمشو برات میفرستم بامشورت دکتر امتحان کن

از وایت ویز هم استفاده کن براش شاید با صداها اروم تر شد ولی در کل دوره اش باید بگذره

خودت چیزایی که نفخ میاره نخورحبوبات لبنیات سبزیجات خام نخور

ببین با چی ساکت میشه جارو برقی سشوار اهنگ لالایی راه بردن اینارو امتحان کن ببین کدومش آروم میشه