۶ پاسخ

اره عزیزم طبیعیه چون شیر خودتو میخوره. الان پسر من دوماهشه دو روزی یه دفه پی پی میکنه بعضی وقتام سه روز دکترش گفت طبیعیه

طبیعی اگه دو روز شد پی پی نکر گوش پاکن بردار با روغن زیتون مقعد شو چرب کن یه کم داخل مقعدش بریز

سلام، دختر من هم از دو ماهگی به بعد این جوری شده یه روز می کنه یه روز نمی کنه شده که سه روز نکرده

با پنبه و اب ولرم مقعدش رو تحریک کن،مخالف جهت عقربه ساعت با روغن زیتون دور نافش رو ماساژ بده

تا ده روز طبیعیه
حتما غذای یبوست زا خوردی اگه خیلی نگرانی چند قطره گلاب بده بهش امتحان کردم خودم

بچه ای که شیر مادر میخوره. تا ده روزم طبیعیه