۶ پاسخ

عادیه خواهر جان من آنقدر درد کشیده بودم میگفتم که دیگه خوب نمیشم ولی بعد زایمان کلا از بین رفت. بخاطر بچس چون بزرگ میشه فشار میاره به هر جای ادم

منم کارکه میکنم اینجوری میشم خیلی سخته دوس دارم به پشت بخوابم

منم همینجور بودم خیلی اذیت بودم شبها خواب نمیرفتم بعد باروغن زیتون چرب میکردم و با یک شال نرم میبستم دردش آروم میشد خواب میرفتم

سلام وای منم اینجوریم کاریش نمیشه کرد ک باید تحمل کنیم دیگ الان بیشتر رو پهلو راست میخوابم اونم کم کم دارع درد میگیره😥

من از هفته سی تا همین هفته پیش درد دنده داشتم طبیعیه جا باز میکنه انگار استخونام وارد گوشت میشدن سوزش داشتم و درد چاره ای نیست باید تحمل کرد

منم تو بارداریم اینجوری میشدم ولی به دکترم که میگفتم میگفت فشار بچه س به کبد و کلیه ‌‌‌... نگران نباش
باید تحمل کرد