۵ پاسخ

ورم کلیه به دنیا بیاد و ادرار کنه حل میشه عزیزم جای نگرانی نداره

عزیزم اصلا نگران نباش اول با یه دکتر متخصص صحبت کن .من دختر برادر شوهرم برای یکی از کلیه هاش این مشکل پیش اومد بدنیا اومد و مشکلی نداشت اما مادرش بخاطر اینکه بهش شیر زیاد نمیداد و رسیدگی نمی کرد توی کلیه ها آب در چرخش نبود و باعث عفونت ادراری شد و براش خیلی دردسر شد.اما اگر درست ازش مراقبت بشه آب و شیر زیاد به بچه بدید هیچ نگرانی نداره و رفع میشه

منم شنیدم مشکلی نداره به دنیا میاد برطرف میشه

عزیزم من انومالی رفتم بهم گفتن کلیه سمت چپ پسرم ورم خفیف 4میلی داره الانم منتظرم تا دوباره برم

عزیزم نینیه منم داره نگران نباش به خدا بسپارش کاری ازدست ما که برنمیاد