۸ پاسخ

سلام من خونریزی خیلی کمی دارم ولی من هماتوم دارم استراحت توام استراحت کن حموم گرم هم نروفقط بخواب انشاالله خوب میشی

سلام
منم لکه بینی داشتم توهفته هفت
دکتر امپول پروژسترون داد خوب شدم بعداز شش هفت روز

سلام عزیزم. شیاف رو از واژن استفاده میکنید یا مقعد؟

من یه هفته خونریزی دارم تموم شد هفته هفتمم جرات ندارم برم ببین ساکم یاجین دفع شد یا هست

خونریزی هم داری؟؟

سلام اره منم لکه بینی داشتم دکتربرام شیاف تجویزکردالن خوب شدم

عزيزم دكترت گفته روزي ٣تا؟؟
آمپول نداده؟
حتما ب دكترت بگو تموم نشده
شايد داروهاتو عوض كنه
يا آمپول بده

سلام عزیزم نگران نباشید همه دیگه لکه بینی رو دارن.من سر بارداری اولمم داشتم مشکلی هم نبود رفع میشه