۵ پاسخ

عزیزم برو دکتر برات قرص مینویسه زودی خوب میشی انشالله

اول که باید دکتر دارو بده کنارش مراقبت های بیشتر میشه نداشتن نزدیکی خوردن آب زیاد خشک و تمیز نگه داشتن بدن و عوض کردن تند تند لباس زیر حتی تو خونه اگه میتونی دامن بپوش شورت نپوش

گیاهی هیچی استفاده نکن فقط برو دکتر اول ازمایش بنویسه بعد خودش قرص میده به من قرص نیتروفورانتوئین داد ولی هر دفعه میخورم تا بالا نیارم نمیشه حالا شاید باز قرص و عوض کنه

سلام عزیزم
این و دکترت باید براساس درصد عفونتت بگه چون هر دارووی رو نمیشه تو این شرایط استفاده کرد.ممکنه یه دارویی که برای من مناسبه برای شما باعث سقط بشه

چون الان هر چیزی رو نمیشه امتحان کرد بهتره ب حرف دکترت گوش کنی