۵ پاسخ

اگه تب نداشته باشه میشه زد

نزنی فعلان بهتره عزیزم خوب که شد بزن بچه خودش مریضه حالا واکسنم میخوای بزنی خوده بهداشتم میگه خوب شد بیار بزن

دقیقا منم همین طور بود واکسنش نزدم تاحالا ترسیدم بردم پیس دکتر ازیترو ۱۰۰ داد با قطره بینیو استامین فن و یه شربنت پدی کولد فک‌کنم حالا اونارو دادمش خدارو شکر بهتره بعد فردا ۲۰ روز از دوماهسش میره میخام ولکسنش بزنه

عزیزم واکسن تا یک هفته بعدش وقت دارین تزجیحا خوب بشه واکسن بزنین بهتره

یکم شیر خودتونو بدوشید روی سینش بعد ماساژ بدید بعد با یه دستمال گرم ببندید شب تا صبح بمونه
۲شب این کارو انجام بدید خوب میشه
یسنا منم تو ۶ روزگی سرماخورد من همین کارو کردم خوب شد
هیچ دارویی نباید بدی اگر بینیش هم کیپ اسپری بزن مرطوب بشه پاک کن بعد سینتو بگیر رو بینیش چند قطره بچکون به سرعت خوب میشه