۴ پاسخ

اونور راحت تره خب پسر منم کلا ب پشت سر میخوابه هرکارررر میکنیم به بغل نمیشع پشت سرش صاف شده

پسر من هم اینطوری بود گردنش ک سفت شد دیگه قشنگ میچرخونه سرشو نگران نباش

سلام پسرمنم همینطور بود چون جای خوابش کنارخودم شبا همیشه از وقتی بدنیا اومد یه جا پهن میکردم سمت راستش وبهش شیرمیدادم بعد چن مدتیه هرشب سمت چپ میزارم عادتش از سرش دررفت اصلا نگران نباشین خدای نکرده اگه مشکلی داشت گردنشو که سمت چپ میبرد گریه اش میگرفت

دختر منم همش یا سمت راست میزاره یا چپ
هر کاری میکنم ب پشت نمیزاره سرش