۸ پاسخ

من بارلی و اوی بی بی استفاده میکنم عالیه خیلی راضیم قیمتا شونم خیلی مناسبتره حساسیت هم نداره بچم بهشون.
کهنه هم میبندم پارچه نخی مخصوص هست تو پارچه فروشیا . با شورت دوگره میبندم خیلی خوبه هم زودتر از پوشک باز میکنم تو پوشک چن ساعت نمیمونه برا سلامتیشم بهتره هم به صرفه تره.
زخامت کهنه هم دستت میاد چن بار که ببندی

سلام جنسش که تیترون ولی کهنه نزاری خیلی بهتره عزیزم

به نظرم جنس غیرمرغوبشه دوستم مای بی بی نارنجی گرفت بچش حساسیت نشون داد بنظرم وقتی بدنش چرب باشه اجازه نمیده بدنش با مواد تماس داشته باشه و واکنش نشون نمیده من مولفیکس گرفتم حساس شد بدنشو چرب کردم اصلا واکنش نشون نداد

من ببم میذارم، آخرین بار سایز ۳ بسته ای ۷۸ تومن شده بود.

پوشاک ببم کیفت خوبه ارزون تر ازبقیه است

عزیزم بجای کهنه پوشک یکتا استفاده کن شستنش راحته دکمه داره پد مخصوص داره میزاری توش میبندی. راحتم پاک میشه من دستکش میزارم میشورم ک دستامم آسیب نبینه

من تو بی بی میزنم
قیمتش کمتره
دختر بچه ها بیشتر در معرض سوختگی
کهنه بزاری باید دو ساعته تعویض کنی

خو خود مای بیبی بخر بگرد ارزون پیداشه گرچه همچی بالا رفته کهنه هم از داروخانه بگیر اماده