۷ پاسخ

سرلاک هم هست مخصوص ۴ ماهه . که من از سرلاک هاینز شروع کردم و عالی بود

سلام بله هست سرلاک برنج بدون شیر هست بگیر بده بهش لعاب برنج و حریره نده فرنی هم همینطور یک شیر مغذی هست به اسم infartini خیلی خوبه اگر بخوره چون بد مزه هست

ن عزیزم غذا خیلی زوده بذار حداقل پنج ماهش پر بشه
سرلاک نه نیس واسه چهار ماهه،
شیر خشک میتونی بدی فقط

سلام سرلاک برنج هست که دکتر به پسر من گفت باید بخوره

سلام نه با لعاب برنج شروع کن بعد فرنی و حریره . اینا همه دروغن دختر منم ریفلاکس داشت از ۴ ماهگی دکترگفت شروع کردم خداروشکر الان خیلی خوب شده

الان زوده عزیزم

چهارماهگی خیلی زوده.این اشتباه باعث بزرگ شدن معدش میشه وتوبزرگسالی دچترمشکل میشه