۹ پاسخ

خب عزیزم معلومه ک گرسنشه سعی کن قبل خواب بهش ی چیزی بدی ک سیر بشه

قبل خواب بهش قشنگ غذا بده سیر بشه بعد بخابون

دختر منم همینه والا من همه ی راه هارو امتحان کردم هیچ چاره ای نیست جز ساختن☹

یا درد دندون داره بهش استا بده راحت بخوابه یا سیر نمیشه خوب بهش اب وغذا بده بعد بخوابون.

سعی کن شام خوب بهش بدی که سیر بشه و دیرتر بیدار بشه من هر وقت شام پسرم خوب می خوره تو شب کمتر پا میشه برای شیر خوردن.

اوف کاملا درکت میکنه من پسرم شده هریکساعت بیدار میشه

دختره منم اینجوریه هر راهی رو بگی امتحان کردم چهارده نداریم باید تحمل کنیم یه شب بهش غذا دادم اون شب برعکس بقیه شب ها زود زود بیدار میشد

منم همین مشکل رو دارم غذا بهش میدم قبل از خواب اما خیلی بیدار میشه

وای دخترمنم همینطوره