۱۲ پاسخ

پسر من جوریه که دستاشا کامل میکنه تو چشش بردم دکتر گفت چیزی نیست نگران نباش

mikhad dandon dar biare ye vaghtai ham khabeshon miad in karo anjam midan

عزیز من ببری پیش تل گیر همون لحظه خوب میشه

من پسرم خوابش میاد چش و بینیشو میماله😊

الان دیگه موقع خواب چشمو بینیش میماله

دخترمنم تو سه ماهگیش همینطور بود حساسیت داشت به تشکش که پنبه شیشه بود
دکتر بهش بی بی کر داد خوب شد

خوابش نمیاد؟؟
بخاطر دندونش هست
من شنیدم وقتی بچه میحاد دندون دریار کل اعضای صورت درد داره از گوش ب پایین

من پسرم خوابش میاد چش و بینیشو میماله😊

من پسرم خوابش که میاد چشاشو میماله ولی جدیدا خیلی یینیش هم میماله حالت مور مور بهش دست میده منم میخواستم بدونم چرا

من دخترم هرموقع خوابش مياد چشماش و بينيشو ميماله

سلام منکه هروقت پسرم چشماشو وبینیشو میماله یعنی خوابش میاد

حساسیت، یا خابش مییاد