۸ پاسخ

امشب شب دعوابوده فقط منم ۴ساعته کارم گریه اس سرم داره منفجرمیشه ازدرد

سلام با گریه کردن بچه چیزیش نمیشه منم چند بار ناراحت شدم برای همه این مشکلات پیش میاد عیبی نداره ولی سعی کن خودتو کنترل کنی

باگریه که کیسه اب پاره نمیشه عزیزم نگران نباش

نترس عزیزم.هنه از این دعواها داشتن هیچی نمیشه به کیسه آب.ولی خوب ناراحتی به بچه انتقال پیدا میکنه.خودتو ناراحت نکن عزیزم

نترس عزیزم با گریه ک کیسه اب پاره نمیشه سعی کن دیگ استرس نداشته باشی

مردا یکم بیشعور میشن بعضی وقتا تو ب فکر خودت باش بچه جاش امنه فقط گریه نکن اکن بزرگ شده الان میفهمه گریه کنی گریه میکنه بخندی میخنده

نه بابا همه مشکلات براشون پیش اومده دگ تو دوران بارداری هیچکی بدون مشکل نیست هیچی نمیشه باگریه کردن مطمعن باش

نه عزیزم هیچی نمیشه. مگه با گریه کیسه اب پاره میشه! استرس نداشته باش خیالت راحت