۶ پاسخ

اخه چون وزنش خیلی کمه الان که یکسال ویکماهشه ۸ کیلوعه نمیدونم چیکارکنم بیشتروقتام موقع غذاخوردن بالامیاره

نان با معده پسرم سازگار نبود رفلاکس پیدا کرد همون ببلاک عالیه به پسرم میدم البته ضد رفلاکس و بهش میدم. ببلاک یک ولی اصلا خوب نبود براش

مزخرف ترین شیرخشک دنیا نان هست.اصلا معلوم نیست چی توشه.

برای چی میخوای عوض کنی؟ مگه مشکلی باهاش داره؟ببلاک که خیلی بهتر از نان هست،هم سبکتره بچه راحت تره،هم یبوست نمیاره هم بچه رو خیلی تپل نمیکنه

اره اگه بخوره ب مزه ببلاک عادت نکرده باشه مامانم میگفت نان خیلی خوشمزس.خودم میخوردم

اره میتونی عزیز