۵ پاسخ

وای عزیزم آره دقیقاطوری شده که ناهارمونوساعت ۴میخوریم.منم نمیتونم یه دستی کاراموبکنم دیگه تادندوناشون دربیاداذژت میکنن.وابسته هستن به خودمون ازتنهایی میترسن.

عزیزم همه ی این بی تابی ها و غذانخوردن ها مال دندونه پسر منم همینطوره

سلام دختر منم اصلا نمیخوره خوراکشم خیلی کم شده خیلی بدغذای فقط سیب زمینی سرخ شده دوست داره میخوره دختر منم همش میچسبه بهم شیر میخواد سینمم زخم ناجور کرده قشنگ پوستشو کنده وقتی شیر میخوره قلبم میاد تو دهنم هر دفعه هم بعد شیر خوردن گاز میگیره زخمش بدتر شده

عزیزم عین پسر منه شیرگاو هم باهم فرق داره منم اول شیرگاو چرب دادم اصلن نمیخورد بیحال بود گرسنه میموند بعد شیرشو عوص کردم این شیرگاو مثه قبلیه پرچرب نیس اصلن حالا هم شیرمیخوره هم غذا حتما شیرعوص کن چون گرسنه میمونه سینه میخاد گناه داره اون گرسنه هس چون عین پسر من شده

اذیت میکنن خداسلامتی بده بهمون ایناهم میگذره به امیدخدا.