۴ پاسخ

اصلا نگران نباش فقط نیم ساعت قبل ببری جای دکتر استامینوفن بهش بده اصلا اذیت نمیکنه نهایت اذیتش یه ساعت بیشتر نیس خیالت راحت فقط استامینوفن بدی بهش راحت داری نیم ساعت قبلش

نگران نباش زمانش ده دقیقه با سر شدنش هست. همون روز اول هم با قطره آستامینوفن که دکتر میده آروم میشه . بچه ی من ۱۶ روزش بود ختنه کردم ۶ ساعت بیقراری کرد . همون لحظه هم دکتر گفت مای بی بی کن مشکلی پیش نمیاد

پس من فقط تا دو ساعت بعدش درد داشت اولین ادرار بعد ختنه دردناکه بعدش خوب میشه.

حلقه ای یاسنتی؟