۸ پاسخ

منم مولفیکس میبستم الان بارلی عالیه

من مرسی چند وقته میخرم خوب بوده

من مولفیکس استفاده میکردم گرون شد الان یکی دوماهه مرسی استفاده میکنم خیلی راضیم.اخرین بار ۳۶تاییشو ۹۰ت گرفتم

برا دخترمن بی بی کینگ ازهمه بهتربود..بقیش همش موسوزونه پاهاشو

من بی بی کینگ میبندم ۴۹میگرفتم شده۶۸تومن الان

بی بیکنگ بد نیست
حالت نم دادگی پیدا میکنه
بهترینش همین مولفیکس و مای بی بیه

من خیلی مارک امتحان کردم فقط بارلی خوب بود و شورتی ها و یه مارک ترکیه ای بود عالی بود فقط اسمش رو فراموش کردم

دیه بچه میخاددتوش پی‌پی‌کنه دیع.. دخترمن هردوساعت کثیف میکنه ب اونجا نمیرسه🤕😂