۹ پاسخ

من ببم میگیرم خیلی خوبه چون دختر من به مولفیکس و مای بی بی حساسیت داره
اما یکم سخت پیدا میشه

عزيزم منم سه ماهه مولفيكس ميبندم كه راضي بودم اما الان تو شهر ما غيب شده هيجا ندارنش 😭 مجبور شدم كانفي بگيرم كه اصلا از بوش خوشم نمياد
احتمالا شما سايز بزرگ ميبندي

مولفيكس خيلي خوبه.

سلام من مای بیبی میبندم خیلی هم خوبه شایدم سایز بزرگ میبندی

من اوایل مای بی بی. ولی الان مولفیکس که از مولفیکس راضی ترم

عزیزم منم کانفی خریدم یکبار اصلاااا راضی نبودم پس میداد گنجایشم خیلی کمه نصبت به مولفیکس. مولفیکس که تا پنج ساعت دووو میورد کانفی شاید دو ساعت دووم داشت بعدش پس میداد
مولفیکس میبندم برا بچم خیلیم راضیم

من چندتا مارک استفاده کردم مولفیکس بهتراز همه بود

من‌ مای بی بی خیلیم خوبه

عزیزم او بیبی خیلی خوبه هم بصرفه هم عالی اصلاهم نم نمیده