۸ پاسخ

عزیزم من تا موقع زایمانم اونقد نسبت ب نه ماه بودنم شکمم کوچیک بود ک همه میگفتن بچه ات پس کوچیکه از این حرفا ولی هربار ک سونو میرفتم میگفتن وزن بچه عالیه. توی 37هفته زایمان کردم بچه ام 3200بود. بعد اونم میگفتن سینه ات کوچیک شیر نداریا از این حرفا ولی خداروشکر بازم وزن گیری بچه ام خوبه خداروشکر. خوبی شکم کوچیکم این بود ک نه ترک خورد شکمم و بعد زایمانم سریع رفت داخل و کوچیک شد شکمم

شیکم منم کوچیکه همه هم بهم میگن حتما بچه ات ریزه ولی دکترم سونو کرد گفت وزنش خوبه به حرف بقیه اهمیت نده عزیزم

مهم نیست اصلا عزیزم منم شکمم خیلی بزرگ نشده ولی شکر خدا بچم خوب وزن گرفته، چون هله هوله و غذای زیادی نمیخورم بجاش آجیل و شیر و شیره انگور و زیتون و میوه فراوون میخورم که برای وزن گیری بچه خوبه. به حرف بقیه اهمیت نده😉

دقیقا مشکل منه عزیزم.من داعم جلوایینه هستم ببینم تغییری هم کرده😄

نه عزیزم بره منم همینجوریه مث ۶ و ۷ ماه میمونه شوهرم هی گفت بچه رشد نکرده ۳۶ هفته رفتم سونو ۳کیلو بود خداروشکر ربطی به اندازه شکم نداره

سلام عزیزم اصلا نگرانی نداره که من شکمم ب رگه و ب شدت دارم اذیت میشم سر پسر قبلیم کوچیک بود شکمم هم راحت تر بودم هم بچم درشت بود

ربطی نداره عزیزم اناتومی بدن هر فرد با اونیکی فرق داره منم اینجوری بودم حتی همه تو ۶ ماهگی حرکت فرزنداشون حس میکردن ولی من آخرای ماه هفت حس کردم ولی باز نگرانی به دکترت بگو و برات سونو وزن بچه مینویسه که اونم الان مطرح نیست ماه آخرا مهمه ملاک خودت با هیچ کس مقایسه نکن چون اینجوری استرس میگیری و استرس بدترین دشمن برای کوچولوته

نه دیگه مگ سونو نرفتی ببینی چقدره وزنش واسه منم خییلی بزرگ نیس معمولیه ولی وزنش تا هفته 33ک سونو دادم نرمال بود