۱۰ پاسخ

ن عزیزم نگران نباش شکم هر کس تو بارداری متفاوته یکی شکم بزرگ و بچه کوچیک یکیم شکم کوچیک و بچه بزرگ اصلا ربطی نداره خودتم نگران نباش الهی سالم بغل بگیریش❤

ن عزیزم من ک تو هفت ماهم اصلا بهم نمیاد باردار باشم ربطی ب شکم نداره

نه عزیزم، منم شکمم کوچیک بود و تو ۲ ماه آخر یه کم بزرگ شد، بچم هم ۳ کیلو و ۴۰۰ گرم به دنیا اومد

سلام عزیزم هیچ خودتو واسه این چیزا نگران نکن من هفته ۳۰ بودم هر کی منو می دید میگفت بچت خیلی ریزه در صورتی که توی سونو همه چی نرمال بود منم به حرفاشون توجهی نمیکردم مهم سونو هستش.‌ دکترمم گفت اونایی که قدشون بلنده یا عضلات شکمشون سفته شکمشون کمتر جلو میاد

اگه خوب می‌خورید و بچه ام وزن میگیره مشکلی نیس خیلی ام عالیه، اما حتما هفته های آخر ۳۶ به بعد تند تند سونو بدید ک اگه کم وزن بود کمکی بخورید

من ک همه فک میکنن ۳ماهمه ولی خداروشکر وزن بچم نرمال

فک نکنم اندازه شکم ربطی به رشد بچه داشته باشه منم تو هفته ی شمام شکمم کوچیکه ولی از سونو انومالی دیگه سونو نرفتم ببینم رشدش خوبه یانه ایشالله که خوب باشه

من‌ نه ماه حامله بودم همه فکر میکردن شیش ماهمه.شکم ربطی نداره.دختر من ریز بود.

سلام نه ماه آخر که بودم هرکی منو میدید میگفت به ۵،۶ماه میخوری ولی وزن بچم ۲۹۷۰ بود ونرمال بود همه چیش.اصلا ربطی نداره نگران نباش.

منم ۲۵ ام دکترم گفت شکمت کوچیکه سونو داده برام ۲۷ هفته میرم سونو خداکنه سونو بگه رشدش خوب بوده