۴ پاسخ

قطره پدی لاکت بده بهش خیلی موثره من چنتا چیزرو امتحان کردم ولی از این نتیجه گرفتم

گل گاوزبان معمولا برا سرماخوردگی و آرامش اعصاب هست، باید عرق نعنا و رازیانه بخوری، مثل من هستی شیرت براش سنگینه

عزیزم ترنجبین تازه رو از جای عطاری خوب بخر یه قاشق کوچولو بریز تو یه لیوان آب جوش حل کن خودت بخور تفالشو نخور،اگه حساس نیستی قبل شروع درداش یه سی سی با قطره چکون صاف شدشو بهش بده تا یه هفته

حتماببرش آزمایش مدفوع احتمالا به پروتئین گاوی حساسیت داره من پیش یه دکتربردم گفت چیزی نیست اشکال نداره ولی دخترم خوب نشددکترشوعوض کردم فرستادآزمایش فهمیدم حساسیته