۶ پاسخ

بعد اینکه فقط شبا نشورش اگر سرده و روزا بشورش همش با دستمال پاک نکن عفونت میگیره.من شبا فقط از دستمال استفاده میکنم بخاطر سرما.روزا همش میشورم

عزیزم نصف شب عوض کن چون دختره زود عفونت ادراری میگیره

سلام.چون دختره زود به زود عوض کنی بهتره و اگه ۳بار دستمال مرطوب زدی یه بار حتما آب بزن

بله عزیزسعی کن بشوریش شماخودتو بزار جا اون ببینم تحمل داری بعدمدفوع خودتو نشوری پوست بچه حساسه و بی زبون من اوایل همه تو لگن میشستمش توخونه سردش نشه چ نصف شب چ رروز خدانکرده قارچ بزنه خودت اذیت میشی

از شب تا صبح یعنی چند ساعت.بستگی داره چ ساعتی بخوابه.دختر من یک‌میخوابه ۵ پا میشه همون موقع عوض میکنم.

نه اینا که ۲۴ ساعته هستندچیزیش نیست