۵ پاسخ

بله فرق داره .همونطور که خودتون گفتید شکم درد بعضی وقتاس ولی کولیک تقریبا" تا ۴ ماهگی هرروز سر یه ساعت مشخصی شروع میشه.

من شنیدم اگر خودتون بعد از غذا یا چیزایی ک باعث دلدرده بچه میشه کلپوره بخوری بچه دلدرد نمیشه
خودتم مراعات کن خوب میشه

همون میکسچر پسر منو خوب کرد.دکتر سه تا شربت داد.دوره ش تموم شد.بعصی وفتا ک باز دل درد داره.میکسچر بهش میدم قبل شیر خوبه واسش.خیلی هم رعایت کنید خودتون.حتما حتما دمنوش بخورید .سردی غذا بمیر چیزای نفخ دار نخوردید دیگه..

پسر من بهش پدی لاکت نساخت بیشتر درد داشت خود کولیک باعث درد میشه

دکتر ب پسر من دوتاشم داده بود