بچه ها سبزی میگن نباید خورد نفخ داره درسته

۳ پاسخ

من ک خوردم اتفاقی نیوفتاد فقط تا دوماهگی پیاز خام و نخود و لوبیا و سیر نخوردم ک بعد از واکسن دارم میخورم ولی دو روز میخیسونم و شش هفت بار ابشو عوض میکنم ب بچمم گریپ میکسچر میدم خداروشکر اذیت نشد اگ از اول بخوری عادت میکنه ولی اگ همه چیو نخوری تا یک سالگی نمیتونی بخوری دلدرد میگیره من پسرم پنج روزش بود خورشت بامیه خوردم گوشت خوردم لبنیات سبزی هندونه خربزه همه چی ولی زیاده روی نمیکردم در حد تعادل میخوردم و بعدش عرق زیره سبز میخوردم یا دم کرده زیره با نبات

بله ولی من ریحان رو شنیدم خیلی شیرو خوش طمع میکنه.ولی فعلا نخور من تا الان ن لبنیات ن سبزیجات لب نزدم

اره نفخ داره عزیزم سبزی خام ولی