۶ پاسخ

دکتر پسر من گفت بخاطر غذاییه ک مادر میخوره

شیر خشک میخوره؟
یا اینکه زردی داره؟

اگه شیر خودتو میدی من خوندم اگه قند شیر مادر زیاد باشه از اونه وگاهی طبیعی نگران نباش شیرتو چرب کن مقوی تر شه

چیزی نیست خودت غذای آبکی زیاد نخور فعلا ببین تغیر میکنه.

سلام عزیزم اگه شیر خشک میخوره بخاطر اهن موجود توشه. نگران نباش، اگه ادامه داشت چند روز به دکتر مراجعه کن

عزیزم تا موقعی غذایی میشن چون شیر میخورن یکم شل هست، اگه علائم سرماخوردگی نداره احتمالا غذایی خوردید رنگش سبزشده یا اگه شیرخشک دادین ،خودت یکم پیاز داغ باادویه زردچوبه تفت بده یه استکان ماش بریز سه تا لیوان آب بزاردوساعتی باشه مث عدسی درست میکنی من خوردم شکم پسرم جمع شد موز هم خوبه کسرک هم خودت بخور کته ماست هم درست کن