۱۳ پاسخ

سلام منکه پسرموبردم دکترگف تا۷ روز طبیعیه؛ اگه اذیت میشه دورنافش روماساژبده وپاهاشو حالت دوچرخه ورزش بده یااینکه باگوش پاک کن وازلین بزنین لبه ی مقعدش چرب شه

سلام تا ۷روز طبیعیه
من بهش چند تاقاشق اب قند میدادم

پسر منم همینطوری بود دکترش شربت داد اونو دو هفته دادم خوبه خوب شد

تا۱۰روزک کارکنه طوری نیس.بعد۱۰روزمیشه یبوست داره

طبیعیه یکم آب ولرم بهش بده بخوره مایل به گرم باشن

سلام عزیزم برای نوزادی که شیر مادر میخوره تا یهفته و برای شیرخشکی تا سه چهار روز طبیعیه، یکم شکمش و گودی کمرشو ماساژ بده یا ی گوش پاک کن آغشته به روغن زیتون مقعدش رو تحریک کن و ی کولو بزار داخل مقعدش لطفا احتیاط کن ، تحریک میشه و بعد سریع مدفوع میکنه این دستور دکتره اگه دوست داشتی انجام بده

بله تا هشت روز طبیعیه من دخترم شیرخشک میخوره هر وقت چند روز پی پی نکنه تو شیرش روغن زیتون می‌ریزم سریع باز میشه ....‌‌

عزیزم شیر خودتو میخوره یا شیر خشک؟ اگر شیر خودتو میخوره مشکلی نیست ولی ترجیحا خودت روغن زیتون بخور یا میوه و سبزیجات بخور که شکمش کار کنه ولی اگر شیر خشک میخوره حتما ببر دکتر

عزیزم اگه شیر خودت رو میخوره طبیعیه ولی اگه شیرخشک میخوره بیشتر از سه روز نباید بشه شیاف گلیسیرین رو نصف کن و براش نصفش رو بذار

سلام عزیزم قطره ایزی کول بهش بده.ویهان که شکمش کار نمیکنه بهش میدم .برحسب سن بچه ها خودش راهنمایی کرده.

بنظرم طبیعیه اگر شیر خودتو میخوره تا ده روز مشکلی نداره ولی شیر خشک تا یک هفته اب نبات بهش بده چند بار کار میکنه پسر منم اینجور بود اب نبات دادم کار کرد

این شربتو دکتر داد خیلی زود خوب شد

اگه شیرخودتو میخوره مشکلی نداره
ولی اگه به خودش میپیچه و اذیته حتما ببر دکتر