۵ پاسخ

دختر منم دقیقا همینجوری شد هرکاری کردم دیگه شیر خشک نخورد. عیب نداره به زور نده اون موقع ممکنه دیگه شیر خودتو نخوره
با شیر خودت سیر میشه که دیگه شیرخشکو دوست نداره

يكم نبات تو شير خشك حل كنين طعم شير بهتر مي شه و انشالله كه مي خوره

من نمیفهمم بچها از این سن به بعد چرا اینقدر در برابر شیر خوردن مقاومت میکنن.باز خدارو شکر کنککه تو بیداری سینتو میگیره.دختر من الان دوماهه که فقط تو خواب سینه میگیره😔

شیرخشک رو تو خواب بده بهش، منم همین برنامه رو داشتم، فقط تو خواب ميگرفت، ميتوني شیشه شیر رو هم عوض کنی شايد گرفت

عزیزم ببر دکتر شیر خشکش رو عوض کنه حتما طعمش رو دوست نداره