۳ پاسخ

سلام خانمی تا ۴۲ روز خونریزی داری بعد از اون حساب کن پریودیت را

طبیعیه منم سر45روزگی پسرم پریود شدم دوباره تمیزشدم بعد 10روز بعددوباره شدم. بدن قاطی کرده بخاطرهمینه تا دوباره مثل قبل بشه چندماه طول میکشه

چون هرمون های بدنت ریخته بهم منم سر پسر قبلیم خونریزیم اصلا تموم نمیشد تا 54 روز بعد از زایمان خونریزی شدید داشتم هرچی دکتر دارو میداد فایده‌ای نداشت تا بعد یک دفعه ول شد بعد تا10 ماه دیگه پریود نشدم