۵ پاسخ

دکتر گفته بود ماست و کشک عالیه ولی اگه میتونی بدون نمک پیدا کنی بهتره چون‌ ماههای آخر فشار خون میگیری که خییییلی بده

توی سه ماه اول بارداری خوردن لبنیات غیر پاستوریزه ممنوعه عزیزم

لبنیات خوبه اما اگه از اون دست آدمایی هستی که فشارت رو به بالاست سعی کن افراط نشه تو خوردنش.

بیشترین کلسیم رو توی لبنیات کشک داره.البته اگر کشک خشک محلی گیر بیاری و خیس کنی اول چند بار آبش رو عوض کنی شوریش هم از بین میره

کلا خوردن لبنیات خوبه ، فرقی نداره
البته اگه مثل من مشکل پاراتیروئید و دفع کلسیم از استخون نداشته باشید که کلا منع کلسیم هستم