۹ پاسخ

از لحاظ علمی تا ۱۸ ماهگی ممنوع

اصلا واسشون خوب نیس
من در حد چند دقیقه میزارم

عزیزم همونطور که دوستان گفتن تا دو سالگی تصویر موبایل و تلویزبون نباید ببینن.
یکم سخته ولی تا جایی که میتونین رعایت کنید بهتره .

من نمیزارم خودشم الان زیاد علاقه ای نداره ولی یدونه پیام بازرگانی رو جدیدا فهمیدم خیلی دوس داره خونه هر کی رفتیم اگ اون پیام بازرگانی پخش شده نگاش کرده

تلویزیون براشون خوب نیست تا ۱۸ ماهگی نباید ببینن..برا چشماشون ضرر داره

زیر دوسال ممنوعه عزیزم

پسر من ۵۵. روزشه اگ ی موقعه جلو ش بشینم دنبال تلویزیون میگرده

اره گلم بچها مجاز به یه ربع دیدن هستن باز خاموش کنی باهاش حرف بزنی وبازی کنی زیاد تلویزیون خوب نیس من برا پسرم زبان انگلیسی میزارم

بله خیلی هم دوست داره و ذوق میکنه ب