۹ پاسخ

پسر من یکبار بیدار میشه برای شیر ولی بعضی وقتا از درد لثه هم گریه میکنه

واقعا اگر كسى ميدونه به منم بگه منم خسته شدم دلم ميخواد شب ميخوابم صبح بيدار بشم 😔

سعی کن قبل خواب خوب بچه روسیرکنی.وقتی شب برای شیربیدارشدبهش آب بدیویه جوری بخوابونیش

معمولا خودبخود قطع میشه پسر من یک ساله شد دیگه نصف شب بیدار نمیشد

دخترمنم همش شیرمیخوره یجوری ک همش بیدارمیشم و کلسیم بدنم پایین اومده

ای خدا منم هی میگم از امشب ولی اینقدر خسته ام فراموش میکنم

ب بدبختی زمان بر
باید شیشه بگیره

سلام من هنوز به پسرم شیر شب میدم

فک کنم الان زود باشه. اخه مگه میشه الان شیرش رو قطع کرد من که پسرم تا صبح ۲تا ۳ بار بیدار میشه و شیر می خوره.