۴ پاسخ

سلام،در یک ساعت حداقل باید ۴یا ۵ بار تکوناشو حس کنید یا ضربان ماننده یا تکونای ریز،گاهی هم پیش میاد ک ممکنه در طول روز بخصوص وقتی سرپایی تکوناشو متوجه نشی ک حتما خوابه،اخه وقتی ما در حال کاریم یا سراپاییم جنین تو شکم درحال تکونه مث لالایی براش میمونه ۹۰ دقیقه در طول روز میخابه

سلام گلم من که دوسه روز اطلااا هرکاری میکردم تکون نمیخورد رفتم دکترم اینو گفت اگه مرتب توی روز تکوناشو حس میکنی مشکلی نیست ولی اگه دیدی نسبت به روزای گذشته کمتر تکون میخوره یکم شیرینی بخور به پهلوی چپ دراز بکش توی دوساعت بطور معمول ۸ تا ۱۰ تکون باید بخوره کلا در طی روز رو میگم اگه خدایی نکرده کمتر بود به دکترت مراجعه کن

عزیزم حرکت ها تا قبل هفته ۳۲ زیاد نیاز به حساسیت نداره و اینکه همین که شما احساس کنی موجود زنده ای تو بدنتون هشت کافی
از هفته ۳۲ به بعد هر ۶ساعت باید حزکت ها چک بشه

بعرازوعده صبحونه ناهار وشام روپهلو چپ یک ساعت میخوابی صب باید چهارتاتکون بخور ظهرچهارتا شبم چهارتا