۵ پاسخ

عزيزم قبلش بهش استا بده نيم ساعت قبلش پوست پاشو بي حسي زدم اونم نفهمه گريه نكرد اصلا

سلام من وقتی میخواستم ببرمش بهداشت دوبرابر وزنش بهش استامنیفون دادم یعنی قبل زدن واکسن خداروشکر زیاد اذیت نشد

نگران نباش خودشون قطره استامینوفن میدن هم تب بره هم مسکن
محل واکسنم یکبار کمپرس سرد بذار بعدش حوله گرم
منم فردا واکسنی میزنم از الان خودتو آماده نکن واسه تب و درد ان شالله که راحته براش

قبلش بهش قطر استامینفن بده .بعدشم هر چهارساعت بهش بده.کمپرس.سرد وگرمم یادت نره

عزیزم‌من از دکترپسرم پرسیدم .فت قبل واکسن نباید استامینوفن بدم . همراهت ببر بعد تزریق واکسن بهش بده.هر۴ ساعت هم تکرار کن تا ۲۴ ساعت.روز اول هم کمپرس سرد روز بعد گرم.لباس زیاد تنش نکن تو خونه گرمش نشه. و هربچه ای هم یه جوری واکنش نشون میده. ایشالا راحت میگذره نگران نباش