۴ پاسخ

اگه از قبل اپتامیل میخورده و اوکی بوده اسهالش برای شیرخشک نیست یاچیزی دادی که شکمشو راه انداخته یا به خاطر دندونشه بهش عرق نعناع و نبات داغ بده جمعش میکنه موز و کته ماستم خوبه بدی برای سوختگیشم پماد زینک اکساید بزن من پسرم با این چیزا اوکی میشه

عزیزم دختر منم از همین شیر خشک میخوره.شاید چیزی دادی که به بدنش نساخته؟بهش کته برنج با ماست بده به ماستش یکم نعنا خشک هم بزن.اسهالش رو قطع میکنه.

کته ماست بهش بده و موزم خوبه .فک نمیکنم از شیر خشک باشه دهتر منم آپتامیل میخورا

ای وای چرا اسهال گرفته؟ فکر میکنی بخاطر شیرخشکه ؟
ماست بهش بده اب برنج هم خوبه