۵ پاسخ

سلام عزیزم منم با وجودی که جفتم قدامیه و بچه اولم هست تو هفته ۱۶ حرکت بچمو حس کردم مثل نبض زیر نافم میزنه الانم گاهی مثل ماهی حرکت میکنه. بستگی به نازکی پوست شکمم داره

چون دومی هستش تجربه حسش رو داری زودتر تشخیص میدی

سلام عزیزم منم جفتم قدامی رفتم تو هفته ۲۳ تازه دارم حس میکنم
فکر کنم شما حس کردید که نی نی
اخه مال من همش زیر شکممه مثل حباب ترکیدن

اره عزیزم احتمالش هست منم بچه دوممه جفتم خلفی ولی خیلی زود حرکات نی نی رو حس کردم انشاا... سالم باشن همه نی نی ها

پهلو که الان خیلی زوده اما زیر دل ممکنه بچه باشه
منم از13هفته حس میکنم اما زیر دل این هفته که رفتم 16خیلی بیشتر حرکاتشو حس میکنم😍